iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9.3 10
46 beoordelingen

Hoe verkoop ik mijn huis?

Samen met iQ Makelaars Assen!

Wil jij je ? Dit is een grote, belangrijke stap waar veel zaken bij komen kijken. Om het allerbeste verkoopresultaat te behalen is een goede marketing- en verkoopstrategie essentieel. iQ Makelaars Assen ontwerpt altijd een persoonlijke, passende verkoopplanning waarmee we jouw huis snel en voor de beste prijs verkopen. We vertellen je graag meer over belangrijke factoren in het verkoopproces van een huis!

Bekijk ons verkoopproces

Huis verkopen - vraagprijs bepalen

Voordat jouw huis in de verkoop gaat moet de vraagprijs bepaald worden. iQ Makelaars Assen biedt iedereen een gratis, vrijblijvende waardebepaling, waarmee we op onderbouwde wijze de waarde van jouw woning vaststellen. Aan de hand hiervan kunnen we bepalen voor welke prijs jouw woning de markt op gaat.

De waardebepaling is niet het enige waar we naar kijken bij het vaststellen van een vraagprijs. De prijscategorie waarbinnen jouw woning valt op woningwebsites zoals Funda, vaak per €25.000, is van grote invloed op de hoeveelheid aandacht die de woning krijgt. Bovendien concentreren we ons altijd op de doelgroep voor jouw woning. Door op strategische wijze de vraagprijs te bepalen, vergroten we de kans op hogere biedingen bij het verkopen van jouw huis.

Vraag een waardebepaling aan

Hoe verkoop ik mijn huis

Stijlingadvies en fotografie

iQ Makelaars Assen zorgt er altijd voor dat jouw woning goed in the picture wordt gezet, door middel van professionele fotografie. Voorafgaand hieraan bieden we je verkooptechnisch interieuradvies, waarmee jouw woning nog aantrekkelijker wordt. Vaak kunnen kleine aanpassingen, zoals het verplaatsen van bepaalde spullen, het verven van wat voegwerk of het plaatsen van wat accessoires, nét het verschil maken.

We maken de foto's altijd op een overwegend zonnige dag zodat jouw woning het beste overkomt op beeld. Bovendien kunnen we ook hoogtefoto's maken of gebruik maken van een drone wanneer dit van toegevoegde waarde is. Met professionele fotografie stimuleren we de verkoop van jouw huis!

Meer informatie over ons

Jouw woningwaarde weten binnen 48 uur?

Gratis waardebepaling aanvragen

Uitgebreide marketingstrategie

Hoe verkoop ik mijn huis? Met professionele marketingtools! iQ Makelaars Assen is een specialist in online marketing. We ontwerpen een mooie verkoopadvertentie, met aansprekende foto's en een pakkende verkooptekst, en brengen deze breed onder de aandacht van woningzoekenden. We zorgen niet alleen voor plaatsing op sites zoals Funda, Pararius, Jaap en Huislijn, maar kunnen ook adverteren via sociale media en Google Ads. Bovendien ontwerpen we bij het verkopen van jouw huis een unieke verkoopbrochure, en uiteraard hebben we opvallende borden voor in jouw tuin of aan het raam.

Onze marketingstrategie

Marketing

Bezichtigingen en Onderhandelingen

Wanneer we jouw huis verkopen organiseren we altijd een Open Huis. Zo krijgen zoveel mogelijk geïnteresseerden de kans om de woning te bekijken! Bovendien laat een Open Huis mensen inzien dat er meer potentiële kopers zijn, waardoor ze sneller overgaan tot het uitbrengen van een hoger bod. Daarnaast organiseren we onbeperkt individuele bezichtigingen, ook in de avond en op zaterdag. Als verkoopmakelaar gaan we aan het werk wanneer potentiële kopers juist niet aan het werk zijn!

Tijdens bezichtigingen proberen we zoveel mogelijk te weten te komen over de achtergrond en situatie van de potentiële kopers, en deze informatie zetten we weer in bij de onderhandeling. We kunnen bijvoorbeeld beter inschatten hoe hoog zij maximaal kunnen of willen eindigen, en passen hier de onderhandelingsstrategie op aan. Met iQ Makelaars Assen aan je zijde sta je écht sterk als verkoper!

Meer over onze werkwijze

Hoe verkoop ik mijn huis? Neem contact op!

Meer weten over het verkopen van jouw huis? Neem gerust contact op met iQ Makelaars Assen. We helpen je graag verder.

Verstuur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Assen
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

E: assen@iqmakelaars.nl
T: 0592 - 760 999

0592-760999

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.