iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9.3 10
46 beoordelingen

Makelaar Assen

Wil jij jouw huis verkopen in Assen? iQ Makelaars Assen is dé No Cure No Pay makelaar in de regio Assen. Wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander! Assen, de hoofdstad van de provincie Drenthe is een stad in ‘t groen. Assen is een echte familiestad: je vindt er een combinatie van divers woningaanbod, een groot aanbod van scholen en goede voorzieningen voor jong en oud. Assen is een gewilde locatie voor huizenzoekers: een huis kopen of verkopen in Assen doe je veilig en snel samen met iQ Makelaars Assen!

Neem gerust contact op.

Makelaar Assen

Benieuwd naar de waarde van jouw woning in Assen?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Huis verkopen Assen

iQ Makelaars Assen is een betrouwbare en deskundige makelaar in Assen. Wij werken op basis van No Cure No Pay, waardoor wij écht gemotiveerd zijn om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Jij betaalt pas zodra jouw huis ook echt verkocht is! Tijdens het hele verkoopproces staan wij aan jouw zijde met advies en begeleiding. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt.

Diverse koopwoningen

Assen is een stad omringd groen. Het groene karakter is tot aan het centrum zichtbaar in de vorm van het Asserbos; een van de oudste bossen in Nederland. Direct aan de oostkant van de stad, ligt het beek- en esdal landschap Nationaal Park en Landschap de Drentsche Aa. Assen heeft een gevarieerd aanbod aan woningen in alle prijsklassen, waaronder ook veel nieuwbouw. Als makelaar Assen helpt iQ Makelaars je ook met het vinden van een woning: aankoopmakelaar Assen. Wil jij wonen in Assen, en ben je op zoek naar een geschikte woning? Laat iQ Makelaars Assen je dan helpen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neem gerust contact op

Makelaar Assen: meer weten?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Contact | Makelaar Assen

Meer weten? Neem gerust contact op met iQ Makelaars Assen. We helpen je graag verder!

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Assen
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

E: assen@iqmakelaars.nl
T: 0592 - 760 999

0592-760999

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.