iQ Makelaars Feedbackcompany 9,5 10
iQ Makelaars Funda
9.3 10

Makelaar Assen

Uw huis verkopen in Assen? iQ Makelaars Assen is uw makelaar in de regio Assen: wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander! Assen, de hoofdstad van de provincie Drenthe is een stad in ‘t groen. Assen als ‘comfortabele familiestad’ staat voor een combinatie van divers woonaanbod, een groot aanbod van scholen en goede voorzieningen voor jong en oud. Assen is een gewilde locatie voor huizenzoekers: uw huis verkopen in Assen doet u dan ook snel samen met iQ Makelaars Assen!

Neem gerust contact op.

Makelaar Assen

Wat is uw woning waard?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Huis verkopen Assen

Assen is de stad in ‘t groen. Het groene karakter is tot aan het centrum zichtbaar in de vorm van het Asserbos; een van de oudste bossen in Nederland. Direct aan de oostkant van de stad, ligt het beek- en esdal landschap Nationaal Park en Landschap de Drentsche Aa. Een betrouwbare makelaar in Assen heeft u gevonden in iQ Makelaars: wij werken op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Een huis verkopen in Assen is iets waarbij u hulp van een expert nodig heeft: onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt.

Diverse koopwoningen

Assen heeft een gevarieerd aanbod aan woningen in alle prijsklassen, waaronder ook veel nieuwbouw. Uw makelaar Assen helpt u ook met het vinden van een woning: aankoopmakelaar Assen. Wilt u wonen in Assen en zoekt u daar hulp bij? Zoek dan niet verder. iQ Makelaars Assen werkt altijd op basis van No Cure No Pay: neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neem gerust contact op

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Assen
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

E: assen@iqmakelaars.nl
T: 0592 - 760 999

0592-760999

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.