iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9.3 10
46 beoordelingen

Makelaar Lariks

Lariks is een woonwijk in de Nederlandse stad Assen. De wijk Lariks werd in de jaren zestig van de 20e eeuw aangelegd rond het landgoed De Lariks. Er is in de wijk laagbouw en hoogbouw. Wil jij een huis kopen of verkopen in Lariks? iQ Makelaars Assen treedt graag op als makelaar in Lariks. We zetten onze jarenlange ervaring en kennis van de lokale woningmarkt graag in om voor jou de beste resultaten te behalen!

Neem gerust contact op

Makelaar Lariks

Aankoopmakelaar in Lariks

Wil jij graag woning in de wijk Lariks? Dan is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen. iQ Makelaars Assen helpt je graag bij het aankopen van jouw droomwoning. Met een aankoopmakelaar aan jouw zijde weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor een woning in Lariks!

No Cure No Pay makelaar

iQ Makelaars Assen is een No Cure No Pay makelaar. Ben je van plan jouw huis in Lariks te verkopen? Bij iQ Makelaars hoef jij pas te betalen zodra jouw woning ook echt verkocht is! Wij rekenen geen intrekkingskosten, en zijn daardoor net als jij gebaat bij het beste verkoopresultaat. Een huis verkopen doe je het voordeligst met een No Cure No Pay makelaar Lariks!

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wil jij een waardebepaling in Lariks?

Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan

Contact | Makelaar Lariks

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Assen
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

E: assen@iqmakelaars.nl
T: 0592 - 760 999

0592-760999

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.