Makelaar Pittelo

Makelaar Pittelo

In het noordwesten van Assen ligt de wijk Pittelo. De meeste woningen in deze wijk zijn gebouwd tussen 1970 en 1975. Wilt u uw huis verkopen in de wijk Pittelo? iQ Makelaars Assen kent de lokale woningmarkt als geen ander! Wij zijn uw makelaar in deze wijk. Uw huis verkopen in Pittelo doet u snel samen met iQ Makelaars Assen!

Neem gerust contact op

Huis verkopen in de wijk Pittelo

Een huis verkopen in Pittelo is iets waarbij u hulp van een expert nodig heeft: onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt. iQ Makelaars Assen werkt op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. 

Gratis waardebepaling

Wat is uw huis of appartement waard en hoe lang gaat het duren voordat u hem echt verkoopt? Uw makelaar Assen geeft u gratis advies; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. iQ Makelaars Assen werkt op basis van No Cure No Pay: zo zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Daarom kiest u voor huis verkopen in de wijk Pittelo: iQ Makelaars Assen!

Vraag een gratis waardebepaling aan

Huis verkopen Pittelo

Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Assen
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

E: assen@iqmakelaars.nl
T: 0592 - 760 999

0592-760999

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.