iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9.3 10
46 beoordelingen

Makelaar Pittelo

Makelaar Pittelo

In het noordwesten van Assen ligt de wijk Pittelo. De meeste woningen in deze wijk zijn gebouwd tussen 1970 en 1975. Ben je op zoek naar een makelaar in Pittelo? iQ Makelaars Assen kent de lokale woningmarkt als geen ander! Wij zijn jouw deskundige makelaar in deze wijk. Een huis kopen of verkopen in Pittelo? Doe dit niet alleen, maar schakel de hulp in van het iQ Makelaars team!

Neem gerust contact op

Verkoopmakelaar in Pittelo

iQ Makelaars Assen is dé makelaar in Pittelo. Als verkoopmakelaar helpen we je graag bij de verkoop van jouw woning. We werken volgens een uitgebreide marketingstrategie, organiseren bezichtigingen en een Open Huis, en helpen we bij de onderhandelingen en juridische afwikkelingen. Jouw huis verkopen in Pittelo doe je snel en veilig met iQ Makelaars als verkoopmakelaar!

Marketing voor jouw woning

Een huis verkopen in Pittelo vereist een goede marketingstrategie. Daarom zet iQ Makelaars Assen verschillende marketingtools in om jouw woning onder de aandacht te brengen van woningzoekenden. Niet alleen wordt jouw woning op verschillende woningplatforms zoals Funda gepromoot, ook kunnen we verschillende advertentiecampagnes draaien en worden er unieke verkoopbrochures voor jouw huis gemaakt. Dankzij onze kennis van de lokale woningmarkt weten onze makelaars precies wat er nodig is voor een succesvolle verkoop in Pittelo.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Huis verkopen Pittelo

Contact | Makelaar Pittelo

Verstuur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Assen
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

E: assen@iqmakelaars.nl
T: 0592 - 760 999

0592-760999

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.