iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9.3 10
46 beoordelingen

Marketing

Alle aandacht voor jouw huis!

iQ Makelaars Assen weet hoe belangrijk marketing is bij het verkopen van een huis. Daarom doen we er ook alles aan om jouw woning prominent te tonen aan potentiƫle kopers. We werken met een uitgebreide marketing- en verkoopplanning. Hoe meer woningzoekenden jouw woning in Assen te zien krijgen, hoe groter de kans op snelle verkoop!

Neem contact op

Marketing huis

De iQ Makelaars Marketingstrategie is op basis van:

  • Woningwebsites zoals Funda, Houseboost, Huislijn en Jaap
  • Unieke brochures, zowel fysiek als online
  • Advertenties via Google Ads
  • Promotie op sociale mediakanalen

Online marketing huis

Online marketing voor jouw huis

Binnen onze marketingstrategie is Funda een belangrijk onderdeel. Ongeveer 70% procent van de totale aandacht voor jouw woning komt hier vandaan! Maar iQ Makelaars Assen doet altijd een stapje extra voor jou! Onze marketingspecialisten op het hoofdkantoor kunnen ook campagnes inrichten via Google Ads en sociale media, en bovendien maken onze designers unieke verkoopbrochures voor jouw huis!

iQ Makelaars Assen organiseert onbeperkt bezichtigingen voor jouw woning, en bovendien organiseren we kosteloos een Open Huis. Dit doen we als verkoopmakelaar juist op de momenten dat potentiële kopers ook beschikbaar zijn: niet alleen binnen kantooruren, maar juist ook in de avonden en op zaterdag! Zo pakken we alle kansen op verkoop mee.

Neem gerust contact op

Extra marketing: expats

Expats zijn een groeiende doelgroep op de Nederlandse woningmarkt. En hier speelt iQ Makelaars uiteraard op in. Speciaal voor internationale woningzoekenden hebben wij een Engelstalig platform opgericht: Expat Homes Holland! Hier helpen wij expats aan hun droomwoning in Nederland. Wellicht verkopen we jouw huis wel aan expats!

Ga naar Expat Homes Holland

Expat Homes Holland

Contact | iQ Makelaars Assen

Meer weten over de marketingstrategie van iQ Makelaars Assen? Of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op via onderstaand formulier.

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Assen
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

E: assen@iqmakelaars.nl
T: 0592 - 760 999

0592-760999

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.