Makelaar Norg

Norg is een rustiek gelegen Drents dorp en ligt ongeveer 12 kilometer van Assen. De natuurgebieden in en rondom Norg zijn afwisselend. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden. In het centrum van Norg vindt u vele eetgelegenheden en winkels. Wilt u uw huis verkopen in Norg? iQ Makelaars Assen kent de lokale woningmarkt als geen ander! Wij zijn uw makelaar in Norg. Uw huis verkopen in Norg doet u snel samen met iQ Makelaars Assen!

Huis verkopen in Norg

Uw huis verkopen in Norg is iets waarbij u hulp van een expert nodig heeft: onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt. iQ Makelaars Assen werkt op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen.

Gratis waardebepaling

Wat is uw huis of appartement waard en hoe lang gaat het duren voordat u hem echt verkoopt? Uw makelaar Assen geeft u gratis advies; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. iQ Makelaars Assen werkt op basis van No Cure No Pay: zo zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Daarom kiest u voor huis verkopen in Norg: iQ Makelaars Assen!

Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Assen
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

0592-760999

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

assen@iqmakelaars.nl