iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9.3 10
46 beoordelingen

Makelaar Norg

Norg is een rustiek gelegen Drents dorp en ligt ongeveer 12 kilometer van Assen. De natuurgebieden in en rondom Norg zijn afwisselend. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden. In het centrum van Norg vindt u vele eetgelegenheden en winkels. Wilt u uw huis verkopen in Norg? iQ Makelaars Assen kent de lokale woningmarkt als geen ander! Wij zijn uw makelaar in Norg. Uw huis verkopen in Norg doet u snel samen met iQ Makelaars Assen!

Huis verkopen in Norg

Bij het verkopen van een huis in Norg is het belangrijk om de hulp in te schakelen van een deskundige makelaar. Gelukkig heeft iQ Makelaars Vechtdal veel ervaring met de woningmarkt in de regio. Daardoor weten we precies hoe jij de beste prijs ontvangt bij de verkoop van jouw huis!

Neem gerust contact op

Makelaar Norg

Makelaar Norg

Gratis waardebepaling

Wanneer je een huis of appartement gaat verkopen, wil je uiteraard weten wat de waarde is en hoe lang de verkoop ongeveer zal gaan duren. iQ Makelaars Assen geeft je hier vrijblijvend advies over, met een gratis waardebepaling van de woning. Een van onze makelaars komt graag langs om de kenmerken van jouw woning in Norg op te nemen, en de mogelijkheden te bespreken. Dankzij onze No Cure No Pay werkwijze ben je verzekerd van eerlijk advies over het verkoopproces en de vraagprijs van de woning. Een huis verkopen in Norg? Kies voor iQ Makelaars Assen!

Vraag een gratis waardebepaling aan

Contact | Makelaar Norg

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Assen
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

E: assen@iqmakelaars.nl
T: 0592 - 760 999

0592-760999

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.