iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9.3 10
46 beoordelingen

Huis verkopen Assen

Een huis verkopen is misschien wel een van de grootste financiële keuzes in je leven. Het is dan ook altijd verstandig om jouw huis te verkopen samen met een makelaar. iQ Makelaars Assen helpt je hierbij graag! Als makelaar in Assen weten we precies wat jouw huis nodig heeft om snel verkocht te worden. Met moderne marketingtechnieken en een No Cure No Pay werkwijze maken wij het verschil!

Neem gerust contact met ons op

Huis verkopen Assen

Huis verkopen Assen? Kies voor iQ Makelaars!

  • Jarenlange ervaring en kennis van de markt
  • Werkwijze op basis van No Cure No Pay
  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren 
  • Altijd een scherp makelaarstarief
  • Gespecialiseerd in online marketingtechnieken

Verkoopmakelaar Assen

Huis verkopen: alles uit de kast

iQ Makelaars Assen haalt alles uit de kast in het verkoopproces van jouw huis. We bieden je gratis advies over het stylen van jouw woning, maken professionele foto's en creëren een aansprekende verkoopadvertentie. Middels verschillende marketingtechnieken brengen we jouw woning breed onder de aandacht van woningzoekenden. Daarnaast organiseren we onbeperkt bezichtigingen én een Open Huis voor elk huis, zonder extra kosten. Uiteraard staan wij ook bij de onderhandelingen en juridische afrondingen aan je zijde. Huis verkopen in Assen? Met verkoopmakelaar iQ Makelaars aan je zijde kan er niks meer mis gaan!

Neem gerust contact op

Huis verkopen: kosten makelaar

Wanneer je een huis gaat verkopen met een verkoopmakelaar ben je uiteraard benieuwd naar de kosten. Wij communiceren op onze website bewust geen prijzen, omdat we dit graag afstemmen op jouw situatie. Je kunt jouw woning bij iQ Makelaars Assen al  verkopen vanaf 1% inclusief btw. Wij baseren de courtage op jouw verwachtingen. Geef je graag alles uit handen, of zijn er zaken die je liever zelf regelt? Met onze gratis en vrijblijvende waardebepaling geven we je meer inzicht in het uiteindelijke kostenplaatje.  

Vraag een gratis waardebepaling aan

Huis verkopen Assen

Onze makelaarstarieven

Benieuwd naar het kostenplaatje bij de verkoop of aankoop van een woning met iQ Makelaars Assen? Neem dan   vrijblijvend contact met ons, op óf vraag direct jouw gratis waardebepaling aan.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Assen
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

E: assen@iqmakelaars.nl
T: 0592 - 760 999

0592-760999

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.