Huis verkopen Assen

Wilt u uw huis verkopen in Assen? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een betrouwbare makelaar die goed bij u past. Een huis verkopen is een belangrijke stap, een ervaren en professionele partner inschakelen is daarom zeer verstandig. iQ Makelaars Assen werkt altijd op basis van No Cure No Pay en zet nieuwe marketingtechnieken en ouderwetse kwaliteit in om het beste resultaat voor u te behalen. Uw huis verkopen in Assen? iQ Makelaars helpt u hierbij!

Neem gerust contact met ons op

Huis verkopen Assen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Assen?

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het u uitkomt.  
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio.

Verkoopmakelaar Assen

Alles om uw huis te verkopen

Styling en fotografie is belangrijk wanneer u uw huis wilt verkopen in Assen. iQ Makelaars Assen geeft u gratis advies over het stylen van uw woning. Het rangschikken van uw meubels en het opbergen van kleine of persoonlijke spullen kan belangrijk zijn in de aantrekkelijkheid voor een potentiële koper. Ook kan het een goed idee zijn om de muren te sauzen, het voegwerk te witten en enkele malfuncties te vervangen in huis. Uiteraard is het enkel aan ons om advies te geven: u bepaalt helemaal zelf wat u doet. Onze makelaars maken professionele foto’s van uw woning in Assen en zijn flexibel in de planning zodat dit op een overwegend zonnige dag gebeurt

Neem gerust contact op

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Courtage iQ Makelaars Assen

Het is mogelijk om uw woning via iQ Makelaars Assen te verkopen vanaf 1% inclusief btw. Wij communiceren op onze website geen prijzen of vast courtage, omdat dit voor elke woning en verkoopstrategie anders zal zijn. Wij kijken samen met u wat u van ons verwacht en wat u liever zelf onderneemt. Een gratis en vrijblijvende woning waardebepaling geeft u meer inzicht in de kosten.  

Vraag een gratis waardebepaling aan

Huis verkopen Assen

Contact

iQ Makelaars Assen
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

E: assen@iqmakelaars.nl
T: 0592 - 760 999

0592-760999

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.