Makelaar Assen Centrum

Uw huis verkopen in Assen Centrum? iQ Makelaars Assen Centrum kent de lokale woningmarkt als geen ander! wij zijn uw makelaar in het centrum van Assen. Assen als ‘comfortabele familiestad’ staat voor een combinatie van divers woonaanbod, een groot aanbod van scholen en goede voorzieningen voor jong en oud. Uw huis verkopen in het centrum van Assen doet u snel samen met iQ Makelaars Assen!

Neem gerust contact op

Makelaar Assen centrum

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Huis verkopen Assen Centrum

Een huis verkopen in het centrum van Assen is iets waarbij u hulp van een expert nodig heeft: onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt. iQ Makelaars Assen werkt op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. 

Start met de verkoop van uw woning

Diverse koopwoningen

Het groene karakter van Assen is tot aan het centrum zichtbaar in de vorm van het Asserbos; een van de oudste bossen in Nederland.Uw makelaar Assen helpt u ook met het vinden van een woning: aankoopmakelaar Assen Centrum. Wilt u wonen in het centrum van Assen en zoekt u daar hulp bij? Zoek dan niet verder. iQ Makelaars Assen werkt altijd op basis van No Cure No Pay: neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neem gerust contact op

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Assen?

  • De specialist in het verkopen en kopen van huizen
  • No Cure No Pay makelaar
  • Werken op zaterdag en na 5-en
  • Gratis waardebepaling
  • Extra online marketing voor u

Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Assen
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

E: assen@iqmakelaars.nl
T: 0592 - 760 999

0592-760999

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.