iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9.3 10
46 beoordelingen

Makelaar Assen Centrum

Wil jij graag wonen in de binnenstad van Assen? Of wil je een huis verkopen in Assen Centrum? iQ Makelaars in Assen Centrum helpt je hierbij graag. Het centrum van Assen is een heerlijke plek om te wonen, en bovendien kent het centrum een divers woonaanbod en goede voorzieningen. Een huis verkopen in het centrum van Assen doet u snel samen met iQ Makelaars Assen!

Neem gerust contact op

Makelaar Assen centrum

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Assen?

  • De specialist in het verkopen en kopen van huizen
  • Werkwijze op basis van No Cure No Pay
  • Werkzaam op zaterdag en in de avond
  • Altijd een gratis waardebepaling
  • Focus op online marketingtechnieken

Huis verkopen Assen Centrum

Een huis verkopen in het centrum van Assen doe je het beste samen met een lokale makelaar. iQ Makelaars Assen heeft jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt. Wij doen er alles aan om jouw huis snel en voor de beste prijs te verkopen. Dankzij onze snelheid in handelen en specialisatie in online marketing is de juiste koper snel gevonden! Bovendien werken wij altijd op basis van No Cure No Pay.

Ik wil mijn huis verkopen

Aankoopmakelaar Assen

Het is heerlijk wonen in Assen Centrum, mede dankzij de gezellige sfeer, het brede winkelaanbod en de uitgebreide voorzieningen. Als aankoopmakelaar Assen helpen we je ook met het vinden van een woning in Assen Centrum. Wil jij een huis kopen in het centrum van Assen? Met iQ Makelaars Assen weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor jouw droomwoning.

Bekijk ons woningaanbod

Onze makelaarstarieven

Benieuwd naar de kosten bij koop of verkoop van jouw huis? Wij rekenen geen vaste tarieven, maar passen dit aan op jouw persoonlijke situatie. Neem voor meer informatie contact op, of vraag een gratis waardebepaling aan!

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Contact | Makelaar Assen Centrum

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Assen
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

E: assen@iqmakelaars.nl
T: 0592 - 760 999

0592-760999

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.