iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9.3 10
46 beoordelingen

Makelaar Marsdijk

Marsdijk is een woonwijk in de Nederlandse stad Assen. De wijk ligt in Assen-noord en is gebouwd in de periode 1985-2000. Aan de zuidoostzijde van Marsdijk ligt het Beekdal, een klein natuurgebied. Wil jij jouw huis verkopen in de wijk Marsdijk? iQ Makelaars Assen is jouw lokale expert op de woningmarkt van Assen! Wij bieden je de begeleiding die je nodig hebt om jouw huis in Marsdijk voor de beste prijs te verkopen.

Neem gerust contact op

Makelaar Marsdijk

Wat is jouw woning in Marsdijk waard? 

Vraag een gratis waardebepaling aan

Aankoopmakelaar Marsdijk

Ook bij het kopen van een huis in Marsdijk en omgeving helpt iQ Makelaars Assen je graag. Een nieuw huis kopen is een belangrijke stap, en daarom is het belangrijk om dit ook in samenwerking met een ervaren makelaar te doen. iQ Makelaars Assen is jouw aankoopmakelaar in Marsdijk. We helpen je bij het vinden van de perfecte woning, en zorgen ervoor dat alles juridisch correct verloopt. Bovendien zorgen we er als aankoopmakelaar voor dat jij nooit teveel betaalt. Daarom kies je voor iQ Makelaars Assen bij het kopen van een huis in Marsdijk!

Vraag een gratis waardebepaling aan

Huis verkopen in de wijk Marsdijk

Wil jij een huis verkopen in Marsdijk? Schakel dan de hulp in van een expert. De makelaars van iQ Makelaars Assen bezitten jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt. Daardoor weten we precies wat er nodig is voor het verkopen van een huis in Marsdijk en omgeving. Wij zorgen voor een zorgeloos verkoopproces van begin tot eind! Groot voordeel van iQ Makelaars Assen: wij werken op basis van No Cure No Pay! Hierdoor zijn wij altijd gebaat bij een reële vraagprijs, en doen we er ook alles aan om het beste resultaat voor jou te behalen.

Start met de verkoop van jouw woning

Contact | Makelaars Marsdijk

Verstuur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Assen
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

E: assen@iqmakelaars.nl
T: 0592 - 760 999

0592-760999

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.