VBO Makelaar Assen

Uw huis verkopen in Assen en omstreken? iQ Makelaars Assen is uw VBO-makelaar in Assen: wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander! Assen, de hoofdstad van de provincie Drenthe is een stad in ‘t groen. Assen als ‘comfortabele familiestad’ staat voor een combinatie van divers woonaanbod, een groot aanbod van scholen en goede voorzieningen voor jong en oud. Een gewilde locatie voor huizenzoekers: uw huis verkopen in Assen doet u dan ook snel samen met iQ Makelaars Assen!

Neem gerust contact op

VBO Makelaar Assen

iQ Makelaars Assen staat voor

  • De specialist in het verkopen en kopen van huizen
  • No Cure No Pay makelaar
  • Werken op zaterdag en na 5-en
  • Gratis waardebepaling
  • Extra online marketing voor u

Huis verkopen Assen

Huis verkopen Assen

Een betrouwbare VBO-makelaar Assen heeft u gevonden in iQ Makelaars: wij werken op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Een huis verkopen in Assen is een kwestie waarbij u hulp van een expert nodig heeft: onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt.

Start met de verkoop van uw woning

Gratis waardebepaling

Wat is uw huis of appartement waard en hoe lang gaat het duren voordat u hem echt verkoopt? Uw VBO-makelaar Assen geeft u gratis advies; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. iQ Makelaars Assen werkt op basis van No Cure No Pay: zo zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Assen
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

E: assen@iqmakelaars.nl
T: 0592 - 760 999

0592-760999

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.