iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
245 reviews
9.3 10
46 beoordelingen

Huis op Funda plaatsen

Wil jij jouw huis via Funda verkopen? Funda is de grootste en bekendste woningwebsite van Nederland. Door jouw huis op Funda te plaatsen nemen de kansen op snelle verkoop dan ook enorm toe! Om een huis op Funda te zetten heb je wel de hulp van een makelaar nodig. iQ Makelaars Assen heeft een directe koppeling met Funda, waardoor jouw woning snel prominent op het woningplatform gepresenteerd kan worden.

Neem gerust contact op

Huis op Funda plaatsen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Assen?

  • Jouw huis prominent op Funda
  • Flexibel beschikbaar: ook buiten kantooruren
  • Gespecialiseerd in online marketing
  • Altijd een scherp makelaarstarief
  • Specialist op de woningmarkt van Assen

Specialist in online marketing

iQ Makelaars Assen is gespecialiseerd in online marketing: wij weten precies hoe we jouw woning goed onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep. Met een aansprekende verkooptekst en professionele foto's zorgen we ervoor dat jouw huis opvalt op Funda. Naast Funda adverteren we jouw woning ook via andere woningwebsites en kanalen, zoals bijvoorbeeld Google Ads. Hoe meer aandacht we genereren, hoe groter de kans op succesvolle verkoop!

Meer over onze marketing

Huis op Funda? Onze werkwijze

Het kantoor van iQ Makelaars Assen is aangesloten bij brancheorganisatie VBO Makelaars. Hierdoor hebben wij een directe link met Funda, en zo kunnen we jouw huis snel en gemakkelijk op Funda plaatsen. iQ Makelaars Assen werkt volgens een No Cure No Pay werkwijze. Doordat we geen intrekkingskosten rekenen hebben ook wij als verkoopmakelaar baat bij het beste verkoopresultaat. We doen er dan ook alles aan om dit te behalen!

Bekijk meer over onze werkwijze

Benieuwd naar de waarde van jouw woning in Assen?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Contact

iQ Makelaars Assen
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

E: assen@iqmakelaars.nl
T: 0592 - 760 999

0592-760999

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.