iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9.3 10
46 beoordelingen

Werkwijze iQ Makelaars Assen

No Cure No Pay makelaar

iQ Makelaars Assen werkt altijd met een No Cure No Pay werkwijze. Wij vinden namelijk dat een makelaar pas wat mag verdienen zodra er goed werk is afgeleverd. Daarom betaal jij pas zodra jouw woning ook écht verkocht is: wij rekenen geen intrekkingskosten! Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om het beste verkoopresultaat te behalen. Je ontvangt dus ook altijd eerlijk en transparant advies, bijvoorbeeld met onze waardebepaling. Wij doen altijd nét een stapje extra voor jou!

Neem gerust contact op

No cure no pay makelaar Assen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Assen?

  • No Cure No Pay werkwijze
  • Snel en flexibel beschikbaar
  • Altijd een scherp makelaarstarief
  • Lokale kennis, landelijk netwerk
  • Specialisatie in online marketing

Makelaar Assen: Snelheid en Flexibiliteit

iQ Makelaars Assen is altijd snel en flexibel bereikbaar. Gedurende het verkoopproces of aankoopproces staan wij altijd klaar om voor jou aan de slag te gaan. We pakken alle kansen op verkoop mee, en zijn beschikbaar op momenten dat potentiële kopers dat ook zijn. Niet alleen tijdens kantooruren, maar juist ook op zaterdag en in de avond!

Lokale makelaar, landelijk netwerk

iQ Makelaars Assen maakt deel uit van een landelijk makelaarsnetwerk. iQ Makelaars heeft lokale kantoren door heel het land, en bedient daarmee vanuit veel plaatsen de markt. Zo hebben we een combinatie van landelijke slagkracht met lokale snelheid en marktkennis! Bovendien hebben wij toegang tot landelijke marketing en kwalitatief hoge juridische ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Neem gerust contact op

Makelaar Assen

VBO Makelaar Assen

VBO makelaar uit Assen

Alle iQ Makelaars zijn aangesloten bij beroepsorganisatie Vastgoedpro of brancheorganisatie VBO Makelaars. Hierdoor hebben wij een aansluiting bij Funda zodat elke woning hier prominent gepresenteerd kan worden. Bovendien weet je zeker dat je te maken hebt met een deskundige makelaar: voor onze aansluiting dienen wij ons kennisniveau op peil te houden door jaarlijkse educatie van het SVMNIVO en registratie als (K)RMT.

iQ Makelaars Assen is VBO Makelaar. Binnen deze brancheorganisatie houden we voldoende vrijheid in marketing en ondernemerschap. VBO biedt de juiste ruimte. Veel bestaande makelaars komen nog uit de tijd van de grijze pakken, terwijl nieuwe tijden vragen om een nieuwe makelaar! 

Neem gerust contact op

Onze makelaarstarieven | Makelaar Assen

Meer weten over onze makelaarskosten en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van jouw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Contact

iQ Makelaars Assen
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

E: assen@iqmakelaars.nl
T: 0592 - 760 999

0592-760999

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.