iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9.3 10
46 beoordelingen

iQ Makelaars Assen

Welkom bij iQ Makelaars Assen! Jouw woning verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden; daar draait het om bij iQ Makelaars Assen. In onze unieke, persoonlijke werkwijze sta jij altijd centraal: wij gaan altijd net dat stapje extra voor jou. We vinden het dan ook enorm belangrijk dat jij je écht thuisvoelt bij iQ Makelaars Assen. Mede dankzij onze No Cure No Pay werkwijze ben jij altijd voorzien van de beste adviezen.

Neem contact op

Makelaar Assen

iQ Makelaars Assen staat voor:

  • De specialist in het verkopen en kopen van huizen
  • No Cure No Pay makelaar
  • Ook werkzaam buiten kantooruren
  • Altijd een gratis waardebepaling
  • Inzet van de nieuwste marketingtechnieken

Doelstelling van iQ Makelaars

Ons doel is vanzelfsprekend een woning voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. De marketing is een uitgebalanceerde combinatie van online zichtbaarheid, glanzend papier en uitgebreide bezichtigingen. Alles met een persoonlijke touch! Waardoor wij het normaal vinden om ook buiten kantooruren beschikbaar te zijn voor onze klanten. Wij gaan voor je aan de slag wanneer wij hier zelf ook voor 200% achter staan. Daarom werken we altijd op basis van No Cure No Pay. Alhoewel iQ Makelaars landelijk actief is, blijft het een Twents bedrijf. “Normaal doen en hard werken” is ons nuchtere motto. En dat werkt! Met lokale vestigingen door heel Nederland is iQ Makelaars niet meer weg te denken uit het straatbeeld.
We hopen je snel te mogen begroeten bij een van onze vestigingen!

Directie iQ Makelaars B.V.
Norbert Wegter & Thomas Voskamp

Over ons - iQ Makelaars Assen

Gratis waardebepaling voor jouw huis

Overweeg jij jouw woning te verkopen? Begin dan bij onze vrijblijvende en gratis waardebepaling. Eén van onze makelaars komt graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en de woning op te meten. Na uitgebreid onderzoek aan de hand van meerdere factoren kome wij binnen 48 uur tot een reële waardebepaling voor jouw huis. Afhankelijk van de waardebepaling bepalen wij in overleg met jou voor welke prijs wij uw woning in de markt gaan presenteren.

Wij werken op basis van No Cure No Pay: jij betaalt dus nooit intrekkingskosten. Hierdoor zijn wij net als jij gebaat bij het beste verkoopresultaat! We doen er dan ook alles aan om dit te behalen. Een huis verkopen doe je samen met iQ Makelaars Assen!

Vraag een gratis waardebepaling aan

Onze makelaarstarieven

Bij iQ Makelaars hanteren we geen vast courtage, omdat we dit graag per situatie bepalen. Zijn er bijvoorbeeld zaken die jij liever zelf regelt? En wat verwacht je precies van het verkoopproces? Je kunt jouw woning al verkopen bij iQ Makelaars Assen vanaf 1% courtage inclusief BTW. Vraag een gratis waardebepaling aan om inzicht te krijgen in de kosten in jouw situatie.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Assen
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

E: assen@iqmakelaars.nl
T: 0592 - 760 999

0592-760999

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.