iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9.3 10
46 beoordelingen

Mijn huis verkopen

Heb jij besloten je huis te verkopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan contact op met iQ Makelaars Assen. Als makelaar in Assen bieden wij je de begeleiding die nodig is om jouw huis in Assen snel te verkopen.

Elke kans op verkoop van een huis meepakken

iQ Makelaars Assen wekt zoveel mogelijk interesse voor jouw huis in Assen middels moderne marketing. Bovendien geven we zoveel mogelijk geïnteresseerden de mogelijkheid om jouw huis te bekijken door ook in de avond en op zaterdag bezichtigingen te organiseren. De kans op verkoop is het grootst is in de eerste drie maanden van de verkoopperiode, en wij streven er dan ook naar om jouw woning binnen deze periode verkocht te hebben.

Neem gerust contact op

Verkoopmakelaar Assen

Huis verkopen in Assen: meer weten?

Lees meer over ons verkoopproces

huis verkopen Assen

Mijn huis verkopen

iQ Makelaars Assen zorgt ervoor dat jouw huis verkopen van begin tot eind soepel verloopt. We zijn een lokale makelaar, maar zijn wel onderdeel van het landelijke merk iQ Makelaars. Zo combineren we lokale snelheid en specialistische kennis met landelijke slagkracht. Vanuit het hoofdkantoor hebben we beschikking over landelijke marketing en juridische ondersteuning van hoge kwalteit.

Verkoopmakelaar iQ Makelaars werkt altijd volgens het No Cure No Pay principe, waardoor ook wij gebaat zijn bij een goed verkoopresultaat. We bieden je altijd eerlijk en transparant advies, en beginnen pas aan een verkoopopdracht als wij er vertrouwen in hebben dat wij de woning daadwerkelijk verkopen.

Neem gerust contact op

5 voordelen van iQ Makelaars Assen:

  • Specialist in het verkopen en kopen van huizen
  • No Cure No Pay makelaar
  • Werkzaam op zaterdag en na 5 uur
  • Altijd een gratis waardebepaling
  • Inzet van de nieuwste marketingtools

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Assen
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

E: assen@iqmakelaars.nl
T: 0592 - 760 999

0592-760999

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.