Beleggen

Wilt u beleggen in vastgoed?

Beleggen in vastgoed, vastgoedinvesteringen – en ontwikkelingen is en blijft een aantrekkelijke optie. Maar welk pand of welke locatie is geschikt? Kan een object opgedeeld worden in appartementen? Hoe zorgt u ervoor dat uw investering rendeert? 

iQ Makelaars is uw adviseur bij vastgoedinvesteringen in Assen! Bent u op zoek naar een beleggingspand of wilt u uw pand in verhuurde staat verkopen? Dan bent u bij iQ Makelaars aan het juiste adres.

Met onze jarenlange ervaring in de verhuur, opgebouwde netwerk en kennis van de lokale en regionale woningmarkt adviseren wij u hier graag over. iQ Makelaars is een zusterorganisatie van 123Wonen, Dé Verhuurmakelaar van Nederland. Omdat wij nauw in contact staan met 123Wonen hebben onze makelaars veel kennis in huis over het verhuren- en beheren van woningen, op deze manier kunnen zij u goed adviseren voor het aan- of verkopen van een beleggingspand.

Meer informatie?

Vul hieronder het contactformulier zo volledig mogelijk in, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden door te nemen.

 

Contact

iQ Makelaars Assen
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

0592-760999

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

assen@iqmakelaars.nl