Beleggen

Wilt u beleggen in vastgoed?

Beleggen in vastgoed, vastgoedinvesteringen – en ontwikkelingen is en blijft een aantrekkelijke optie. Maar welk pand of welke locatie is geschikt? Kan een object opgedeeld worden in appartementen? Hoe zorgt u ervoor dat uw investering rendeert? 

Neem gerust contact op

Beleggen vastgoed

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen?
Neem gerust contact op

Adviseur beleggen in vastgoed Assen

iQ Makelaars is uw adviseur bij vastgoedinvesteringen in Assen! Bent u op zoek naar een beleggingspand of wilt u uw pand in verhuurde staat verkopen? Dan bent u bij iQ Makelaars aan het juiste adres.

Met onze jarenlange ervaring in de verhuur, opgebouwde netwerk en kennis van de lokale en regionale woningmarkt adviseren wij u hier graag over. iQ Makelaars is een zusterorganisatie van 123Wonen, Dé Verhuurmakelaar van Nederland. Omdat wij nauw in contact staan met 123Wonen hebben onze makelaars veel kennis in huis over het verhuren- en beheren van woningen, op deze manier kunnen zij u goed adviseren voor het aan- of verkopen van een beleggingspand.

Neem gerust contact op 

Adviseur beleggen vastgoed

Vraag een gratis waardebepaling aan
Gratis waardebepaling

Meer informatie?

Vul hieronder het contactformulier zo volledig mogelijk in, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden door te nemen.

Contact

iQ Makelaars Assen
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

E: assen@iqmakelaars.nl
T: 0592 - 760 999

0592-760999

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.