iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9.3 10
46 beoordelingen

Beleggen

Wil jij in vastgoed investeren?

Als particulier investeren in vastgoed klinkt vaak als een aantrekkelijke optie. En dit is het ook zeker, mits je kennis van zaken hebt. Want welke locaties en panden zijn geschikt en rendabel? Welke vergunningen heb je nodig voor verhuur? En hoe zorg je ervoor dat jouw belegging ook op lange termijn rendabel blijft? iQ Makelaars Assen is een ervaren vastgoedspecialist, die je graag adviseert bij het beleggen in vastgoed. 

Neem gerust contact op

Beleggen vastgoed

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen?

Neem gerust contact op

Adviseur beleggen in vastgoed Assen

iQ Makelaars Assen is jouw deskundige adviseur bij vastgoedinvesteringen in Assen! Ben je op zoek naar een beleggingspand in Assen, of heb je vragen over juridische of contractuele zaken? iQ Makelaars Assen helpt je graag verder.

Als makelaar hebben wij jarenlange ervaring in de verhuur en veel kennis van de huizenmarkt in Assen en omgeving, en bovendien hebben wij in een groot netwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen wij je goed adviseren in alle zaken rondom vastgoed en beleggen.

iQ Makelaars is een zusterorganisatie van 123Wonen, Dé Verhuurmakelaar van Nederland. Doordat wij nauw verbonden zijn met 123Wonen hebben onze makelaars ook veel kennis in huis over het verhuren- en beheren van woningen. Hierdoor kunnen wij je ook in het verhuurproces van jouw beleggingspand goed adviseren.

Neem gerust contact op 

Taxatie nodig voor jouw woning in Assen?

Vraag een taxatie aan

Contact | Adviseur Beleggen Assen

Vul hieronder ons contactformulier zo volledig mogelijk in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Assen
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

E: assen@iqmakelaars.nl
T: 0592 - 760 999

0592-760999

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.